"škola nás baví"

« zpět

Finále futsalové ligy Václava Čecha - starší žáci

Finále futsalové ligy Václava Čecha - starší žáci

29.02.2020

Dne 28. 2. 2020 se uskutečnilo finále ve Městské sportovní hale v Chomutově. Našimi soupeři byli postupně ZŠ Krušnohorská Jirkova, ZŠ Zahradní Chomutov a ZŠ Studentská Jirkov. 

První zápas nám nevyšel a soupeř nás lehce přehrál v poměru 6:0. V tomto zápase nám chyběl potřebný důraz, odvaha a zodpovědnost za vlastní výkon.

Druhý zápas jsme se střetli s pozdějším suverénním vítězem finále, ZŠ Zahradní. Zahradní jsme dokázali zaskočit vedoucí brankou, ale do poločasu stihli nepříznivý stav otočit na 3:1. Konečný výsledek skončil 5:2. Hráči z naší školy se v tomto zápase prezentovali s větším odhodláním a sebedůvěrou na hřišti. Soupeř ovšem prokázal své individuální kvality, ztvrzené týmovostí.

Poslední zápas turnaje nás čekal celek ze ZŠ Studentská. V tomto zápase jsme dokázali, že patříme do finálových bojů a dokázali v něm zvítězit 2:0. Je však třeba říct, že jsme to zvládli díky prvkům, které nám chyběli v prvním zápase a to důrazem, odvahou a zodpovědností vůči týmu. Přežili jsme zde mnoho gólových příležitostí soupeře a jen sebeobětavostí kluků se nám povedlo šance eliminovat.

Konečné pořadí:

1. ZŠ Zahradní 9b

2. ZŠ Krušnohorská 3b

3. ZŠ Studentská 3b

4. ZŠ Písečná 3b

 

Celkové hodnocení:

V minitabulce pravdy mezi týmy na 2. až 4. místě máme nejhorší skóre, a proto končíme na 4. místě. Zápasy našich kluků měli vzestupnou tendenci výkonu. Jsem rád, že se kluci dokázali po prvním zápase oklepat a další utkání už byla vidět bojovnost a chuť se rvát za naší školu. Individuální úspěch zaznamenal Pavel Kindl, který se stal nejlepším brankářem soutěže.

 

Reprezentovali:

Enkhbaatar Ganghulug, Daniel Fedák, Lukáš Jelínek, Pavel Kindl, Tomáš Kubica, Daniel Linhart, Jan Nedvěd, Adam Pospíšil, Jan Willheim